martes, 5 de mayo de 2009

Televisió electrónica

En 1937 va començar les transmissions de TV electrònica. Això va portar un ràpid desenvolupament de la indústria i un ràpid augment de teleespectadors. Aquestes emissions van ser possibles per el desenvolupament dels següents elements en cada extrem de la cadena.


El receptor, el TRC


anomenat tub de raigs catòdics o tub de Brauman, per S. Thomson.

En 1895 tindria gran transcendència a la televisió però no es va poder integrar, a causa de les deficiències tecnològiques.


Un cop resolt el problema quedava per resoldre el de la captació en l'emissor.Era evident que el progrés havia de venir de la mà de l'electrònica, com en el cas de la recepción.

En 27 de gener de 1926 John Logie Baird va fer una demostració , El captador era mecànic, compost de tres discos i de construcció molt rudimentària.


En 1911 es van realitzar les primeres imatges sobre un tub de raigs catódicosconsistía en unes ratlles blanques sobre un fons negre .


En l'emissor, el iconoscopio


En 1931 Vladimir Kosme Zworykin va desenvolupar el captador electrònic. El iconoscopio es basat en un mosaic electrònic compost per milers de petites cèl lules fotoelèctriques independents que es creaven mitjançant la construcció de tres capes, una molt fina de mica.


Aquest mosaic era també conegut amb el nom de mosaic electrònic de Zworykin, es col locava dins d'un tub de buit i sobre el mateix i es projectava, un sistema de lents.

No hay comentarios:

Publicar un comentario